Stockholm 2023-09-28

Partytajm International AB (“Partytajm”) meddelar idag lanseringen av en ny webbplats: https://trypixelfox.com för dess SaaS-tjänst, PixelFox. PixelFox är ett Shopify-plugin som introducerades på marknaden 2020, har sedan dess upplevt stadig tillväxt och har kontinuerligt utvecklats för att möta e-handelsföretagens behov av optimerad Facebook-marknadsföring.

Vårt nuvarande fokus är att vidareutveckla PixelFox och expandera dess kundbas. Lanseringen av den nya webbplatsen är en del av denna strategi och syftar till att förbättra användarupplevelsen och tjänsteutbudet. Partytajm fortsätter även att utforska marknaden för ytterligare förvärvsmöjligheter inom SaaS/e-commerce.

Det är med stort engagemang vi fortsätter vårt arbete med att leverera en så bra upplevelse för våra kunder som möjligt och jag ser fram emot att fortsätta uppdatera er under resans gång.

// 

På återhörande,

Christian Kronegård, verkställande direktör Partytajm International AB (publ) 

ir(at)partytajmint.com 

Partytajm International AB (publ)

Partytajms affärsidé är att driva, utveckla och förvärva tjänster och bolag inom e-handel, retail och industri och Bolagets vision är att bli en ledande aktör inom sina respektive nischer.

För mer information, se Partytajm's hemsida: ir.partytajm.se

Mentor Partner Fondkommission AB | 031-761 22 30 | info@partnerfk.se.