Stockholm 2023-11-16

Förvärvet av Island Upsell är tillträtt och vi är glada över att adderat ytterligare en spännande produkt till vår ecom-tech-struktur. Genom detta strategiska steg stärker vår position på marknaden och möjliggör för oss att erbjuda ännu mer omfattande och innovativa lösningar för våra kunder.

Arbetet med integrationen av Island Upsell är i full gång och går hand i hand med våra övriga applikationer. Vi strävar efter att skapa en sömlös och effektiv arbetsmiljö där synergier mellan våra olika företagsenheter kan maximeras för att uppnå bästa möjliga resultat. Genom att kombinera våra resurser och kompetenser ser vi fram emot att erbjuda en ännu högre kvalitet på våra tjänster och produkter.

Att förvärva spännande och innovativa lösningar och produkter är en del av vår övergripande strategi att ständigt växa och stärka vår närvaro på marknaden. Vi är dedikerade till att kontinuerligt sondera marknaden för ytterligare möjligheter till förvärv som kompletterar och förstärker vår befintliga verksamhet. Genom att vara proaktiva i vår affärsutveckling strävar vi efter att möta och leverera värdefulla lösningar till våra kunder.

På återhörande,
Christian Kronegård, verkställande direktör
ir(at)partytajmint.com
U.n.ä.t PixelFox AB (publ)
Bolagets affärsidé är att driva, utveckla och förvärva tjänster och bolag inom e-handel, retail och industri och Bolagets vision är att bli en ledande aktör inom sina respektive nischer.
För mer information, se hemsida: www.partytajmint.se
Mentor Partner Fondkommission AB | 031-761 22 30 | info@partnerfk.se.